Home > Dell Update > Dell Drivers And Downloads Service Tag

Dell Drivers And Downloads Service Tag

Contents

Klik in het venster Eigenschappen op het tabblad Stuurprogramma. Een geel uitroepteken in Apparaatbeheer geeft aan dat Windows een probleem met het apparaat heeft gedetecteerd. Opmerking: Drivers voor het cd-, dvd of Blu-ray-station zijn inbegrepen in het besturingssysteem; u hoeft dus geen specifieke driver te installeren. Dell raadt u aan om drivers voor uw Dell pc, printer, tablet en andere Dell apparaten te downloaden via de Dell website Drivers en downloads. Source

Zo kunt u gemakkelijk specifieke drivertypen identificeren en downloaden op basis van de functionaliteit van het apparaat. Apparaatbeheer is ook een belangrijk hulpmiddel voor het oplossen van hardwareproblemen. Doorgaan | Annuleren Terug X Alle producten Desktops Laptops Servers, storage en netwerken Tablets en mobiele apparaten Monitoren en projectoren Software, elektronica en randapparatuur Printers en imagingoplossingen Software en beveiliging Gateways De functie voor driverherstel is niet beschikbaar voor printerdrivers. http://www.dell.com/support/home/product-support/drivers

Dell Automatic Driver Update

Compatibele drivers en hulpprogramma's voor uw Dell product te vinden. Raadpleeg het Dell Knowledge Base-artikel Dell System Detect voor meer informatie.U kunt ook de servicetag, de expresservicecode of het serienummer van uw Dell product invoeren en op Verzenden klikken.Of selecteer uw Klik op Deze lijst downloaden om het downloadproces te starten. Ga naar de Dell website Drivers en downloads.

Microsoft Windows kan apparaatdrivers automatisch downloaden via Windows Update, maar u kunt ook zelf de bijgewerkte drivers installeren door deze te downloaden van de website van de fabrikant van het apparaat. Ga naar de Dell website Drivers en downloads. Dell Download Manager biedt een snelle en efficiëntere methode voor het downloaden van bestanden, evenals de mogelijkheid om uw downloads te onderbreken en te hervatten en meerdere bestanden te downloaden door Dell Update Software De meeste fouten in Apparaatbeheer kunnen worden opgelost door de nieuwste driverversie te verwijderen en/of te installeren.

Can I backup and restore my application data in AMIDuOS? Apparaatdrivers dienen te worden bijgewerkt wanneer u het besturingssysteem opnieuw hebt geïnstalleerd via een cd, dvd of USB-geheugenstick of wanneer u problemen ondervindt, zoals Wi-Fi- of andere netwerkproblemen, problemen met de Powered by Mediawiki. go to this web-site Meer informatie Drivers via systeemanalyse x Systeemanalyse scant de drivers van uw systeem en biedt een lijst met aanbevolen drivers en drivers die updates vereisen.

Druk op het toetsenbord de toets met het Windows-logo + R gelijktijdig in. Dell Update Application Klik met de rechtermuisknop op het apparaat en klik op Verwijderen. Probeert u het later nog eens. Het bijwerken van drivers is ook nuttig wanneer het apparaat niet goed functioneert of een foutmelding geeft, bijvoorbeeld een foutcode in Apparaatbeheer.

Dell Product Support Page

x Een driver is een stukje software waarmee het besturingssysteem op uw computer kan communiceren met hardware-apparaten zoals printers, modems en videokaarten. Volg deze stappen om een foutcode voor een apparaat in Windows Apparaatbeheer te vinden: Druk op het toetsenbord de toets met het Windows-logo + R gelijktijdig in. Dell Automatic Driver Update Why am I getting 'Could not connect to Activation Server'? Dell Driver Update Utility Via Mijn downloads van Dell kunt u deze softwaretitels downloaden naar uw harde schijf.

Dank u. this contact form U ziet informatie over de momenteel geïnstalleerde driver. Dell zal automatisch uw huidige systeemconfiguratie, details en servicetag detecteren en weergeven. Yes No Cookies make wikiHow better. Dell Update Utility

Verwijderen: Verwijder de apparaatdrivers van uw pc. Tijdens de update wordt uw computer opnieuw opgestart en ziet u korte tijd een zwart scherm. Help answer questions Learn more 154 Home Features Videos Downloads Support DuOS Help and Support We love your feedback and look forward to hearing from you. have a peek here De ISO-image kan worden gebruikt voor het maken van een cd of dvd of een extern USB-station dat alle gedownloade driverinstallatiebestanden bevat.

Where can I download Display adapter driver for my 'Acer' device? Dell Update Windows 10 De categorieën drivers verschillen tussen verschillende Dell producten. Meer informatie Drivers via servicetag x De servicetag kan worden gebruikt voor het ophalen van een lijst drivers voor de hardware die in de fabriek op uw systeem is geïnstalleerd, evenals

Typ in het dialoogvenster Uitvoeren devmgmt.msc en druk op Enter.

Lijsten kunnen alleen worden opgeslagen door u aan te melden bij uw bestaande account, of door een nieuwe aan te maken en te klikken op "Deze lijst opslaan." Meer informatie × Selecteer uw product om door te gaan. × Selecteer uw product om door te gaan. Probeert u het later nog eens. Dell Update Download Audio In de categorie Audio staan apparaatdrivers voor de audio-/geluidskaart van uw Dell pc.

It will detect the model and make of your device and components and see which drivers are required for it. Wanneer u een apparaatdriver volledig wilt verwijderen, wordt aangeraden om het verwijderprogramma voor het apparaat te gebruiken. Zoek de apparaatdriver in de categorieën die staan vermeld op de downloadpagina. http://linuxnewbie.net/dell-update/dell-drivers-download-service-tag.html Details: Bekijk details over de exacte locatie van de driverbestanden die worden gebruikt door het apparaat op uw pc.