Home > Dell Support > Dell Inspiron Video Card Driver

Dell Inspiron Video Card Driver

Contents

Belangrijke Algemene Voorwaarden met betrekking tot privacy, softwaregebruik en support -- Lees dit zorgvuldig door Lees de onderstaande voorwaarden en klik op "Ja, ik ga akkoord" als u ermee instemt. Belangrijke Algemene Voorwaarden met betrekking tot privacy, softwaregebruik en support -- Lees dit zorgvuldig door Lees de onderstaande voorwaarden en klik op "Ja, ik ga akkoord" als u ermee instemt. Een driver is een stukje software waarmee het besturingssysteem op uw computer kan communiceren met hardware-apparaten zoals printers, modems en videokaarten. Details Nederland Do more with Dell Partnerprogramma TechCenter Over Dell Bedrijfsinformatie Maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven Betrokkenheid van de klant Vacatures Dell nieuwscentrum Dell Technologies Juridisch Advertenties en e-mails Privacybeleid Juridische Bepalingen http://linuxnewbie.net/dell-support/dell-graphic-card-driver.html

Voordat u de andere apparaatdrivers installeert, moet u eerst de chipsetdrivers installeren. In een dergelijk geval kan Dell alle of een deel van de Software of uw toegang tot de Software onderbreken, intrekken of beëindigen, na ontvangst van een dagvaarding of op verzoek MOGELIJK HEBT U OOK ANDERE RECHTEN, DIE PER RECHTSGEBIED KUNNEN VERSCHILLEN. Probleemoplossingen en verbeteringen Oplossing van softwarefouten- Opgelost: problemen met lcd-scherm bij verbinding met HDMI.Verbeteringen- Verbeterde stabiliteit voor het energiebeheer van de driver. their explanation

Dell Support Driver Download

Deze Overeenkomst is bindend voor rechtsopvolgers en rechtverkrijgenden. U verklaart dat u deze Overeenkomst hebt gelezen en begrijpt, dat u door de bepalingen ervan gebonden bent en dat dit de volledige en exclusieve verklaring is van de Overeenkomst tussen Winkel Support Community Mijn account Winkel Support Community ×Close Contact × Verouderde browser gedetecteerd. Het is ons opgevallen dat u een oudere versie van Internet Explorer gebruikt. Volg de overige instructies om de update uit te voeren.Installatie op een harde schijf (via WinZip) met het bestand Setup.exeDownloaden1.

Probeert u het later nog eens. U dient dan alle Software (inclusief meegeleverde media, geschreven materialen en verpakking) onmiddellijk te retourneren voor een volledige restitutie, of u dient alle Software te verwijderen, zoals door Dell wordt gevraagd. Drivers zijn onderverdeeld in verschillende categorieën op de Dell website Drivers en downloads. Dell Drivers For Windows 7 32 Bit MD5: 56685d5f62c00405fa93f1d59eaa390c SHA1: 9c4d73a586a3d7afc48efba5e46d7ffb6c08d921 SHA-256: ddb092a489400988ed592a5e2f5a458bbb009f16397e5e8348350921ca327f33 Door te downloaden accepteert u de voorwaarden van de softwarelicentieovereenkomst van Dell. (in het Engels) Alles weergeven | Alles verbergen Andere versies 9.17.10.2828,A00 14 okt

U dient de auteursrecht- en andere eigendomsaanduidingen te kopiëren en op te nemen in alle kopieën van de Software. Terug naar boven Wat zijn de verschillende drivercategorieën op de Dell website Drivers en downloads? GEHOSTE SOFTWARE & VIA HET INTERNET TOEGANKELIJKE SOFTWAREEen deel of alle Software kan op afstand worden gehost of is voor u toegankelijk via het internet. http://www.dell.com/support/home/us/en/04/Drivers/DriversDetails?driverId=95FKW Probeert u het later nog eens.

Mogelijk zijn 32-bits drivers niet voor alle Dell pc's beschikbaar. Dell Support Chat Kijk of naast Alle beschikbare updates de juiste versie van het Microsoft Windows-besturingssysteem staat vermeld.Klik op Besturingssysteem wijzigen en selecteer het 32-bits besturingssysteem dat op dit moment op uw Dell pc Klik op Deze lijst downloaden om het downloadproces te starten. Voor het product dat u hebt geselecteerd, is geen abonnement op RSS-feeds of updates via e-mail beschikbaar.

Dell Drivers For Windows 7

Door de Softwarepakketten te openen of de verzegeling te verbreken, de Software te installeren, te downloaden, te activeren, de voorwaarden te accepteren met een klik of door de Software te gebruiken, Klik met de rechtermuisknop op het DSD-pictogram en selecteer “Gebruik beveiligde verbinding (https).” Vernieuw de browser om de procedure opnieuw te starten. Dell Support Driver Download driversCmsData.CMSLabels['drivers_file_count_1'] : driversCmsData.CMSLabels['drivers_file_count'].replace('{0}',driverData.value.length)}}) {{associateToolTip(driverData.key, true, '')}} {{::driversCmsData.CMSMessages['OSDwlMsg']}} {{drivers.DriverName}} {{drivers.DeviceNameWithLan}} {{associateToolTip(drivers.DriverId,false,drivers.BrfDesc)}} {{::driversCmsData.CMSLabels['CertDriver']}} {{ driversCmsData.CMSLinks['drivers_view_details'].Text }} {{ ::driversCmsData.CMSLabels['drivers_fileName'] }}: {{::driversCmsData.CMSLabels['dndhome_importancetitlelabel']}}: {{::driversCmsData.CMSLabels['dndhome_importancetitlelabel']}}: {{::driversCmsData.CMSLabels['drivers_otherformats']}} {{::driversCmsData.CMSLabels['drivers_otherformats']}} {{otherfiles.FileName}} ({{otherfiles.ConvertedFileSize}}) {{::driversCmsData.CMSLabels['drivers_download']}} {{addtoDownloadText}} {{removeDownloadText}} {{gotoDownloadText}} {{::driversCmsData.CMSLabels['drivers_download']}} {{addtoDownloadText}} {{removeDownloadText}} {{gotoDownloadText}} Dell Support Service Tag Als de installatie is voltooid, ziet u het DSD-pictogram in de Windows-taakbalk.

Posted by DELL-Sujatha K on 18 Sep 2013 3:04 Hi charqus, May I know if you installed the older version Intel driver from Dell support website? news U kunt een titel opnieuw installeren of een reservekopie maken op een extern opslagmedium (bijvoorbeeld een dvd of USB-stick). Wyse, Force 10, en EqualLogic klanten kunnen ook gebruikmaken van hun serienummer.Product-ID's bevinden meestal zich aan de achterzijde of onderzijde van uw apparaat.Details weergeven of Selecteer uw product om door te Een apparaat met een geel "?" met een uitroepteken (!) onder Overige apparaten of soms ook vermeld als "Onbekend apparaat" geeft aan dat het apparaat of de drivers niet beschikbaar zijn Dell Drivers For Windows 7 64 Bit

Raadpleeg de softwarelicentieovereenkomst van Dell voor de toepasselijke versie van deze Overeenkomst voor uw regio. U mag de optische schijven of storagemedia niet op een andere computer, apparaat of in een ander netwerk gebruiken, uitlenen, verhuren, in lease geven of overdragen aan een andere gebruiker, behalve Updates, patches of waarschuwingen kunnen vanaf Dell servers verstuurd worden. http://linuxnewbie.net/dell-support/dell-graphic-card-drivers.html Dit is geen verkoopovereenkomst voor software of enige ander intellectueel eigendom.

FireFox biedt geen ondersteuning voor deze functie met een beveiligde verbinding (https). Dell Support Warranty U mag deze Software ook naar één harde schijf of storage-apparaat kopiëren op voorwaarde dat dit alleen voor back-up- en archiveringsdoeleinden gebeurd. Een driver verwijderen via het Configuratiescherm van Windows Druk op het toetsenbord de toets met het Windows-logo + R gelijktijdig in.

Voor Software die is meegeleverd bij uw aankoop van hardware dient u het volledige hardware-/softwarepakket te retourneren.

Voor het product dat u hebt geselecteerd, is geen abonnement op RSS-feeds of updates via e-mail beschikbaar. Nederland Do more with Dell Partnerprogramma TechCenter Over Dell Bedrijfsinformatie Maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven Betrokkenheid van de klant Vacatures Dell nieuwscentrum Dell Technologies Juridisch Advertenties en e-mails Privacybeleid Juridische Bepalingen Algemene Meer informatie × Drivers via servicetag De servicetag kan worden gebruikt voor het ophalen van een lijst drivers voor de hardware die in de fabriek op uw systeem is geïnstalleerd, evenals Dell Wifi Driver For Windows 7 64 Bit De licentie kan worden beëindigd overeenkomstig de voorwaarden die hierboven zijn beschreven of als u een van de bepalingen niet naleeft.

U verklaart de software en bijbehorende materialen, en alle kopieën daarvan, bij beëindiging van de licentie te vernietigen. U kunt ook gebruikmaken van de planningsoptie om uw pc's up-to-date te houden met de nieuwste systeemsoftware van Dell. Volg deze stappen om een foutcode voor een apparaat in Windows Apparaatbeheer te vinden: Druk op het toetsenbord de toets met het Windows-logo + R gelijktijdig in. http://linuxnewbie.net/dell-support/dell-graphics-card-drivers.html U mag geen sublicenties verlenen van de Software.

De volledige aansprakelijkheid van Dell en diens leveranciers, en uw enige verhaalsmogelijkheid, bestaat uit, naar keuze van Dell, ofwel (a) beëindiging van deze Overeenkomst en restitutie van het betaalde bedrag voor Uw servicetag kan niet worden gebruikt voor de weergave van aanbevolen drivers voor hardware die na aankoop is geïnstalleerd. Dit duidt niet op een probleem met het apparaat. Audiodrivers activeren of vergroten de geluidsfunctionaliteit van uw computer en zorgen dat de geluidspoorten geluid kunnen overbrengen naar de luidsprekers.

Klik op Ga naar mijn downloadlijst. Ook mag u geen afgeleid werk maken van de Software.