Home > Dell Support > Dell Fax Drivers

Dell Fax Drivers

Contents

De registratie van nieuwe apparaten op onze site kan 48 uur duren. Klik op Sluiten. Probeert u het later nog eens. x Een driver is een stukje software waarmee het besturingssysteem op uw computer kan communiceren met hardware-apparaten zoals printers, modems en videokaarten.

Voor Software die is meegeleverd bij uw aankoop van hardware dient u het volledige hardware-/softwarepakket te retourneren. De registratie van nieuwe apparaten op onze site kan 48 uur duren. Uw servicetag kan niet worden gebruikt voor de weergave van aanbevolen drivers voor hardware die na aankoop is geïnstalleerd. DELL, DE HOUDERS VAN HET AUTEURSRECHT EN HUN MEDEWERKERS ZIJN IN GEEN ENKEL GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTELE.

Dell Support Driver Download

De Software wordt beschermd door auteursrechtwetgeving van de Verenigde Staten en andere toepasselijke wetten en internationale verdragen, en wordt mogelijk beschermd door de octrooiwetten van het desbetreffende rechtsgebied. Drivers en downloads Identificeer uw product Onze software is productspecifiek. Instructies voor het downloaden en installeren van een printerdriver van een oudere versie van Windows in Windows 10 vindt u in het Dell Knowledge Base-artikel: Oudere printerdrivers installeren in Windows 10.

U verklaart dat u deze Overeenkomst hebt gelezen en begrijpt, dat u door de bepalingen ervan gebonden bent en dat dit de volledige en exclusieve verklaring is van de Overeenkomst tussen Dell 3115cn Color MFP Software Suite and Driver This software suite and driver help you setup the printer for PC running on the following Microsoft Windows Operating Systems: XP (32/64-bit), Vista Op de driverpagina raadpleegt u de Installatie-instructies onderaan de pagina over het downloaden en installeren van de driver.   Terug naar boven C: De Dell inkjetprinter-firmware downloaden en de nieuwste versie Dell Support Chat Meer informatie Uitleg van deze opties x Drivers via systeemanalyse Systeemanalyse scant de drivers van uw systeem en biedt een lijst met aanbevolen drivers en drivers die updates vereisen.

De voorwaarden van deze Overeenkomst verlenen u geen recht op onderhoud of support voor de Software. Dell Support Service Tag met uitsluitend die rechten die hierin zijn bepaald. Voor de beste ervaring raden we aan Internet Explorer of Chrome te gebruiken. http://www.dell.com/support/home/us/en/04/Drivers/DriversDetails?driverId=88KMV met uitsluitend die rechten die hierin zijn bepaald.

ALGEMEENDeze licentie is van kracht totdat deze wordt beëindigd. Dell Drivers For Windows 7 32 Bit Als er geen aparte licentieovereenkomst is, geldt deze Overeenkomst voor uw gebruik van Updates, en dergelijke Updates worden voor het doel van deze licentieovereenkomst beschouwd als Software. U kunt de bijbehorende broncodebestanden voor de Software vinden op http://opensource.dell.com, of op soortgelijke locaties die door Dell worden aangegeven.EXPORTU wordt op de hoogte gebracht van het feit dat de Software Tijdens de update wordt uw computer opnieuw opgestart en ziet u korte tijd een zwart scherm. × Mijn downloadlijsten Met Mijn downloadlijsten kunt u lijsten met drivers maken en opslaan die

Dell Support Service Tag

De voorwaarden van deze Overeenkomst verlenen u geen recht op onderhoud of support voor de Software. In sommige rechtsgebieden zijn beperkingen ten aanzien van de duur van impliciete garanties niet toegestaan. Dell Support Driver Download Wanneer de driver niet staat vermeld in de beschrijving, dan moet u de driver ook downloaden en installeren van Drivers voor installatie besturingssysteem. Dell Drivers For Windows 7 Aanbevolen wordt om te updaten naar de nieuwste versie van de voor uw printer beschikbare firmware.

U verklaart de software en bijbehorende materialen, en alle kopieën daarvan, bij beëindiging van de licentie te vernietigen. Iedere overdracht moet zowel de recentste update als alle voorgaande versies bevatten. Belangrijke Algemene Voorwaarden met betrekking tot privacy, softwaregebruik en support -- Lees dit zorgvuldig door Lees de onderstaande voorwaarden en klik op "Ja, ik ga akkoord" als u ermee instemt. Elke bepaling van deze overeenkomst is scheidbaar. Dell Drivers For Windows 7 64 Bit

Meer informatie Waarschuwing: schakel uw computer niet uit en koppel de stroomtoevoer niet los tijdens het bijwerken van het BIOS. Raadpleeg de softwarelicentieovereenkomst van Dell voor de toepasselijke versie van deze Overeenkomst voor uw regio. Deze beperkte garantie is nietig als de schade aan de media is veroorzaakt door een ongeluk, misbruik, verkeerd gebruik, of door een reparatie of aanpassing die niet door Dell is uitgevoerd. Iedere overdracht moet zowel de recentste update als alle voorgaande versies bevatten.

Lijsten kunnen alleen worden opgeslagen door u aan te melden bij uw bestaande account, of door een nieuwe aan te maken en te klikken op "Deze lijst opslaan." Meer informatie Mijn Dell Support Warranty The file name icon appears on your desktop. It is necessary to uninstall BVRP Modem on Hold Software prior to installing this driver in the event that you are updating from a previous driver revision.

Voor hulp bij het gebruik van de informatie op deze pagina, gaat u naar Hulp en zelfstudies voor drivers.

Meer informatie Drivers via servicetag x De servicetag kan worden gebruikt voor het ophalen van een lijst drivers voor de hardware die in de fabriek op uw systeem is geïnstalleerd, evenals Dit is geen verkoopovereenkomst voor software of enige ander intellectueel eigendom. Deze overeenkomst heeft betrekking op alle software ("Software") en alle eventuele upgrades, updates, patches, hotfixes, modules, routines, verbeterde kenmerken en functies en extra versies van de Software die de oorspronkelijke Software Dell Wifi Driver For Windows 7 64 Bit GEHOSTE SOFTWARE & VIA HET INTERNET TOEGANKELIJKE SOFTWAREEen deel of alle Software kan op afstand worden gehost of is voor u toegankelijk via het internet.

Elke impliciete garantie is beperkt tot 90 dagen na ontvangst van de Software. Klik op Bestand downloaden om het bestand te downloaden.2. Als een bepaling niet uitvoerbaar blijkt te zijn, heeft dit geen invloed op de uitvoerbaarheid van de overige bepalingen of voorwaarden van deze Overeenkomst. Winkel Support Community Mijn account Winkel Support Community ×Close Details driver Ga voor meer downloads naar​ Drivers en downloads.

Klik op Servereigenschappen. Klik op Bestand downloaden om het bestand te downloaden.2. Vervangende media vallen onder de resterende garantieperiode van de oorspronkelijke media of hebben een garantie van 30 dagen, afhankelijk van welke periode langer is.