Home > Dell Support > Dell Drivers For Graphics Card

Dell Drivers For Graphics Card

Contents

Hierdoor kan het pas weer worden gebruikt in Windows wanneer u het opnieuw inschakelt. Need more help? Lijsten kunnen alleen worden opgeslagen door u aan te melden bij uw bestaande account, of door een nieuwe aan te maken en te klikken op "Deze lijst opslaan." Meer informatie Mijn Controleren of de hardware goed werkt. http://linuxnewbie.net/dell-support/dell-graphics-card-drivers.html

Help en zelfstudies voor drivers Hulp en zelfstudies voor drivers x Waarschuwing: schakel uw computer niet uit en koppel de stroomtoevoer niet los tijdens het bijwerken van het BIOS. Alle eigendomsrechten en intellectuele eigendomsrechten in en op de Software zijn eigendom van en in het beheer van de fabrikant of de eigenaar van de Software. U hebt alleen een internetverbinding en een paar minuten tijd nodig - zonder te hoeven wachten profiteert u direct van de aanpassingsmogelijkheden waar Dell voor staat; daarna kunt u direct weer Download en installeer de vereiste drivers uit de lijst. pop over to these guys

Dell Support Driver Download

Netwerk De categorie Netwerk bevat drivers voor Ethernet (kabel), Wi-Fi (wireless) en Bluetooth-kaarten. Voor de beste ervaring raden we aan Internet Explorer of Chrome te gebruiken. Nederland Do more with Dell Partnerprogramma TechCenter Over Dell Bedrijfsinformatie Maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven Betrokkenheid van de klant Vacatures Dell nieuwscentrum Dell Technologies Juridisch Advertenties en e-mails Privacybeleid Juridische Bepalingen Algemene Typ C:\DELL\DRIVERS\PTRYM in het tekstvak Openen (waarbij 'PTRYM' de naam van het bestand is) en klik vervolgens op OK.8.

In sommige rechtsgebieden zijn beperkingen ten aanzien van de duur van impliciete garanties niet toegestaan. U stemt ermee in om deze wetten na te leven. U mag de Software niet verhuren of leasen, of de bijgeleverde schriftelijke documentatie van de Software kopiëren. Dell Update Windows 10 Klik op de keuzelijst Apparaatgebruik en selecteer Dit apparaat gebruiken (inschakelen).

Als u op “Ja, ik ga akkoord” klikt, staat u toe dat Dell in het register op uw computer een vermelding opslaat waardoor dell.com in uw internetbrowser als vertrouwde website wordt Dell Drivers For Windows 7 32 Bit Dank u. License: Free OS: Windows XP Language: EN Version: 6.14.1.3865 Download Video card driver for MSI MS-7392 Motherboard Download the Video card driver for MSI MS-7392 Motherboard Intel 945G VGA... http://www.dell.com/support/home/us/en/04/Drivers/DriversDetails?driverId=PTRYM Het bestand wordt naar uw bureaublad gedownload.4.

U kunt ook drivers zoeken op servicetag of een overzicht bekijken van beschikbare drivers voor uw product."},"AnalyseSystemInProgressViewModel":null,"AnalysisCompleteWithErrorViewModel":null,"BasicEulaViewModel":null,"AntiSpamEulaViewModel":null,"IsScanErrorOccured":false,"ShowDSDInstallMessage":false,"ScanErrorType":null,"ShowAntiSpamEula":false,"LWP":{"Country":"nl","CustomerSet":"nlbsdt1","Language":"nl","Region":"emea","Segment":"bsd"},"RedirectUrl":null,"ProductScanEnabled":false,"ScannedOs":null,"currentActiveTag":"","IsCurrentState":false,"IsDellUpdateEnabled":false,"DellUpdateMsg":null,"DriversCompareApiUrl":"/support/home/drivers/api/getdriversbydevices","IsUserAuthenticated":false,"IsAngularEnabled":true,"LobCode":null} {{preloadDriverUpdatesData.ShowUpdateDriversViewModel.FindUpdates}} {{preloadDriverUpdatesData.ShowUpdateDriversViewModel.ShowUpdateDriversText}} FireFox biedt geen ondersteuning voor deze functie met een beveiligde verbinding (https). Dell Support Chat Als u deze browserversie gebruikt, kunnen een aantal functies op onze website er anders uitzien of zich anders gedragen dan u gewend bent. Website van de fabrikant van het apparaatAls "Onbekend apparaat" verscheen nadat u een apparaat van een andere fabrikant hebt geïnstalleerd in uw Dell pc, gebruik dan de meegeleverde cd/dvd of USB-stick Dell Driver Update Utility Updates PC Drivers Automatically Identifies & Fixes Unknown Devices Supports Windows 10, 8, 7, Vista, XP Download Now Below is a list of our most popular Dell

Dell Drivers For Windows 7 32 Bit

U mag geen sublicenties verlenen van de Software. http://www.dell.com/support/home/us/en/04/Drivers/DriversDetails?driverId=R128346 Een rode X naast een apparaat in Windows Apparaatbeheer geeft aan dat ofwel het apparaat is uitgeschakeld ofwel Microsoft Windows niet kan communiceren met het apparaat als gevolg van een beschadigd Dell Support Driver Download Probeer het opnieuw. Dell Support Service Tag Ga naar de Dell website Drivers en downloads.

The file will download to your desktop. 4.If the Download Complete window appears, click Close. navigate here Ook mag u geen afgeleid werk maken van de Software. Het venster Opslaan in: wordt weergegeven.3. BIOS In de categorie BIOS staan flashtools waarmee u de BIOS-firmware van uw Dell pc kunt updaten. Dell Drivers For Windows 7 64 Bit

It includes an AGP 8x... MOGELIJK HEBT U OOK ANDERE RECHTEN, DIE PER RECHTSGEBIED KUNNEN VERSCHILLEN. De vorige versie van een apparaatdriver herstellen in Microsoft Windows: Druk op het toetsenbord de toets met het Windows-logo + R gelijktijdig in. http://linuxnewbie.net/dell-support/dell-inspiron-graphics-card-driver.html FireFox biedt geen ondersteuning voor deze functie met een beveiligde verbinding (https).

De videodriver of grafische driver is een programma dat regelt hoe uw videokaart of grafische kaart samenwerkt met de rest van de pc: applicaties die u gebruikt, de gebruikte monitor, enzovoort. Dell Update Utility Nederland Do more with Dell Partnerprogramma TechCenter Over Dell Bedrijfsinformatie Maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven Betrokkenheid van de klant Vacatures Dell nieuwscentrum Dell Technologies Juridisch Advertenties en e-mails Privacybeleid Juridische Bepalingen Algemene Onder Optimaliseer uw systeem met drivers en updates klikt u op het tabblad Begeleid mij om de drivers automatisch te downloaden en te installeren.Als u de drivers handmatig wilt downloaden, klikt

Mogelijk hebt u sommige van deze toepassingen geselecteerd bij de aankoop van uw computer.

Doorgaan | Annuleren Er is geen resultaat voor die servicetag of dat product-ID. Volg de instructies om de installatie te voltooien. Volg deze stappen om 32-bits drivers te downloaden voor uw Dell pc: Ga naar de Dell website Drivers en downloads. Dell Support Warranty Identificeer uw Dell product door op Product detecteren te klikken.Volg de aanwijzingen op het scherm om de applicatie Dell Detect te installeren.

Als u niet met deze voorwaarden instemt, mag u de Software niet installeren, downloaden, activeren of op enige andere wijze gebruiken. Dit is geen verkoopovereenkomst voor software of enige ander intellectueel eigendom. Klik op OK.5. http://linuxnewbie.net/dell-support/dell-graphics-card-driver-download.html Volg deze stappen om een foutcode voor een apparaat in Windows Apparaatbeheer te vinden: Druk op het toetsenbord de toets met het Windows-logo + R gelijktijdig in.

Alle eigendomsrechten en intellectuele eigendomsrechten in en op de Software zijn eigendom van en in het beheer van de fabrikant of de eigenaar van de Software. In sommige rechtsgebieden zijn beperkingen ten aanzien van de duur van impliciete garanties niet toegestaan. Privacy Policy server: web5, load: 1.27 Search Sign Up Log In Home Forum How To Download News Encyclopedia High-Tech Health Sign Up Language English Español Deutsch Français Italiano Português Nederlands Polski Unsubscribe About Us Overview Contact Us Take our Site Survey Testimonials Copyright © 1996 - DriverGuide is an iCentric Corporation Company.

Wanneer u een apparaatdriver volledig wilt verwijderen, wordt aangeraden om het verwijderprogramma voor het apparaat te gebruiken. We employ a team of techs from around the world who add hundreds of new drivers to our archive every day. Voor zover toegestaan door de lokale wetgeving is op deze Overeenkomst de wetgeving van de staat Texas van toepassing, zonder inachtneming van richtlijnen ten aanzien van strijdige wetgeving. U mag deze Software ook naar één harde schijf of storage-apparaat kopiëren op voorwaarde dat dit alleen voor back-up- en archiveringsdoeleinden gebeurd.

Voorbereiden op downloaden... Details Aanbevolen: Dell raadt u aan deze update uit te voeren tijdens uw volgende geplande updatecyclus. Elke bepaling van deze overeenkomst is scheidbaar. Dubbelklik op het .exe-driverinstallatiebestand en volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.Sommige drivers vereisen dat u de pc opnieuw opstart om het installatieproces te voltooien.

Zo controleert u welke versie van Microsoft Windows is geïnstalleerd op de pc: Druk op het toetsenbord de toets met het Windows-logo + R gelijktijdig in. Dubbelklik op het .exe-driverinstallatiebestand en volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.Sommige drivers vereisen dat u de pc opnieuw opstart om het installatieproces te voltooien. Opmerking: Voordat u de drivers installeert, moet u nagaan welke Ethernet-, Wi-Fi- of Bluetooth-kaart is geconfigureerd in uw pc. Uw servicetag kan niet worden gebruikt voor de weergave van aanbevolen drivers voor hardware die na aankoop is geïnstalleerd.

In die gevallen kunt u Apparaatbeheer gebruiken om de driver volledig te verwijderen. Deze applicatie is nodig om driver- en applicatie-updates te ontvangen. Dubbelklik op het nieuwe pictogram op het bureaublad. 2. Er is een probleem opgetreden.

In het venster Verwijderen van apparaat bevestigen schakelt u het selectievakje De stuurprogramma's voor dit apparaat verwijderen (indien beschikbaar) in. Dit kan uw computer beschadigen. Raadpleeg het gedeelte informatievideo's in dit Knowledge Base-artikel voor een videohandleiding over het downloaden en installeren van de nieuwste drivers via de Dell website Drivers en Downloads.Terug naar boven Wat moet Mogelijk zijn 32-bits drivers niet voor alle Dell pc's beschikbaar.